Supashape Amino Charge 200g Citrus Rush

Amino Charge

5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling
€23.50

– Focus

– Energie

– Vetverbrander

Supashape’s Amino Charge biedt een unieke opname van BCAA’s en andere natuurlijke energieke vrije-vorm van aminozuren, stikstofoxide (NO) en het stimuleren van verbindingen om de doorbloeding te verbeteren om ideale trainingen te verrichten. De extra kruiden voor “cardio-boosters” zoals guarana, groene thee en groene koffieboon extracten voor mentale focus en fysieke energie en “last but not least” een metaboliserende steun complex geeft voor de vetverbranding.

Meng een portie van Amino Charge altijd met Supashape’s  als u een optimale focus wil. Super charge zorgt om de energielevel te stimuleren, het verbeteren van het spierherstel en brengt je training naar het volgende niveau!

Smaak

Citrus, Grapefruit

  1. lisaboers94@gmail.com
    5 van 5

    :

    Ik gebruik Amino Charge voor en na mijn trainingen voor optimaal herstel en aanvulling van mijn spieren. De smaak is lekker en lost snel op in het water.

Een review toevoegen

Meng een portie van Amino Charge altijd met Supashape’s  als u een optimale focus wil. Super charge zorgt om de energielevel te stimuleren, het verbeteren van het spierherstel en brengt je training naar het volgende niveau!

Aanwijzingen voor het gebruik

Voor een amino energy boost, meng 10 gram (2 afgestreken maatschepjes) met 400-500 ml koud water of uw favoriete sport drank en drinken voor of tijdens de training. Voor versneld herstel na de training, verbruiken 1 portie direct na de training.

Opmerking: Supashape’s Amino Charge bevat ongeveer 50 mg cafeïne per 5 g scoop (100 mg cafeïne per 10 g portie), dus niet consumeren na 17:00 als u gevoelig bent voor stimulerende middelen, als u al moeite hebt met slapen gaan. Buiten het bereik van kinderen!

WAARSCHUWING: Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Advies inwinnen van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor gebruik als u een reeds bestaande medische klachten heeft en / of enige recept of OTC-medicijnen gebruikt. Niet gebruiken door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, of worden behandeld voor hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, nierziekten, hyperthyreoïdie, spasmen, psychiatrische ziekte, lijden aan migraine, astma, of het nemen van astmamedicatie. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als ongewenste bijwerkingen optreden. Buiten het bereik van kinderen!

 

  • Citrus Rush
  • Macht Grape

 

Andere ingrediënten: appelzuur, dextrose, citroenzuur, siliciumdioxide, Flavour, Sucralose, Magnesium Lactaat, Kleur (E122, E133).

Allergenen: bevat soja (lecithine).
Dit product wordt gemaakt in een faciliteit die ei, zuivel, soja, tarwe (gluten) en moeren gebruikt.