Inferno

MJ Inferno (90’s) Fatburner

€34.95

– Verhoogde vetverbranding
– Meer focus
– Extreme energie

De ultieme Muscle Junkie Inferno FatBurner!

Muscle Junkie Inferno Fatburner staat gelijk aan vetverlies, aan harde fysieken, extreme energie en optimale vetverbranding voor het lichaam. Deze Fatburner bevat de sterkste fatburning ingrediënten, ondersteunt door wetenschappelijke studie: Na het gebruik van dit supplement, vertelden de ‘testpersonen’ ons dat ze nooit tevoren ooit hadden ervaren de intense effecten en resultaten van een Fatburner als ‘Inferno’ heeft gehad op hun lichaam. Om de beste resultaten te behalen combineer Inferno met een intense trainingsprogramma en een caloriearm dieet dat is laag in vet en eenvoudige / geraffineerde suikers en hoog in eiwitten. Drink minimaal 2-3 liter vocht per dag.

 

Waarom Muscle Junkie ‘Inferno’ Fatburner?
– Wetenschappelijk bewezen
– Verhoogde vetverbranding
– Meer focus
– Extreme energie
– Enorm thermogeen

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “MJ Inferno (90’s) Fatburner”

Dosering

Aanbevolen gebruik:
Start, om je tolerantie te testen, de eerste dag met 1 capsule, ongeveer 30 minuten voor een maaltijd. Vanaf dag 2 volg je onderstaand schema.

 

Dag 1 – 1 capsule
Dag 2 en dag 3 – 1 capsule tweemaal daags
Dag 4 en dag 7 – 2 capsules tweemaal daags

Dag 7 en verder – 3 capsules tweemaal daags

Neem niet meer dan 6 capsules in 24 uur. Neem Muscle Junkie ‘Inferno’ Fatburner niet te dicht voor het slapen gaan.

 

Let op:

Niet meer dan de aanbevolen dosering en niet meer dan 6 capsules innemen in een periode van 24 uur. Als gevoelig voor stimulerende middelen, niet binnen 5 uur slaap te nemen. Beste genomen in cycli van 8 weken “on” gevolgd door een 2-3 weken pauze.

Voor de beste resultaten combineer Inferno met een intense trainingsprogramma en een caloriearm dieet dat is laag in vet en eenvoudige / geraffineerde suikers en hoog in eiwitten. Drink minimaal 2-3 liter vocht per dag.

Waarschuwing

Bevat cafeïne en 1, 3 Dimethylamylamine (aka Methylhexanamine / geraniumolie extract), die is opgenomen door het WADA als een “verboden stof” en is daarom verboden voor gebruik in diverse sportieve codes. Neem contact op met uw sportfederatie voordat u dit product. Niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. Advies inwinnen van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor gebruik als u een reeds bestaande medische conditie. Niet gebruiken door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en kinderen. En mensen die zijn of worden behandeld voor hoge bloeddruk, hart-en vaatziekten, nierziekten, hyperthyreoïdie, spasmen, psychiatrische ziekte, lijden aan migraine, astma, of het nemen van astmamedicatie. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als ongewenste bijwerkingen optreden. Buiten bereik van kinderen houden!

 

INGREDIENTEN:

Muscle Junkie Inferno Supplement Facts

Andere ingrediënten: dicalciumfosfaat, zetmeel, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

♦ 1 Bioperine ® is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corporation. ♦ 2 1,3 Dimethylamylamine (aka Methylhexanamine) wordt verboden door diverse sportorganisaties en federaties en kan dus leiden tot een positieve dopingtest resultaat als het gebruikt wordt door sportmannen of vrouwen die deelnemen aan dergelijke federaties. Competitieve atleten moeten dus eerst overleg met hun relevante federatie voordat u dit product gebruikt.