Aanbieding!
Supashape Pro Advanced Thermo Lean 90 capsules

Thermolean 90 softgels

5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling
€24.95 €19.50

– Vetverbranding

– Ideale stofwisseling

– Schildklier ondersteuning

Supashape`s Thermo Lean is een geavanceerde thermogene vetverbrander, wetenschappelijk geformuleerd met een precieze mix van “thermo voedingsstoffen” en andere synergetisch gecomplexeerd ingrediënten.

Deze geavanceerde thermogene formule wordt gesuspendeerd in een geavanceerde vloeibare levering matrix en ingekapseld met behulp van gepatenteerde Licap ™ vegetarische capsule technologie.

De geavanceerde vloeibare levering matrix zorgt ervoor dat de belangrijkste actieve ingrediënten efficiënt worden geabsorbeerd en snel geleverd aan weefsel en zorgen voor een snelle reactie.

Supashape`s Thermo Lean bevat ook een natuurlijke schildklier ondersteuning complex, ontworpen om het optimaliseren van schildklierhormoon productie te helpen en daarmee uw inspanningen te ondersteunen om ervoor te zorgen dat je stofwisseling draait op maximale efficiëntie!

Een belangrijk ingrediënt in THERMO LEAN is wetenschappelijk bewezen dat het KRACHTIGE resultaten geeft.

Een van de belangrijkste ingrediënten in de Thermo Lean softgels dat het wetenschappelijk getest is bij een groep mensen met overgewicht (BMI groter dan 25).

Het overgewicht, maar anders dan gezonde proefpersonen, ontving de softgels tweemaal daags, eenmaal `s morgens en eenmaal` s avonds voor acht weken. Elke deelnemer werd gevraagd naar hun vorige dagelijkse lichaamsbeweging en eetgewoonten te behouden.

Tijdens de acht weken durende studie, de gemiddelde waarden voor het lichaamsgewicht en het vetgehalte waren aanzienlijk gedaald, terwijl de vetvrije massa aanzienlijk toegenomen in vergelijking met de uitgangswaarden.

  1. lisaboers94@gmail.com
    5 van 5

    :

    Dit product werd mij aangeraden door mijn coach. Nam 2x per dag 1 tablet in, in combinatie met een op maat gemaakte voedingsschema. Verschil was al snel zichtbaar!

Een review toevoegen

Aanwijzingen voor gebruik:
Als een voedingssupplement, neem 2-3 capsules met een glas water 2 keer per dag. Neem een vóór het ontbijt, en ander dienen voor de lunch of middag eten te gebeuren. U kunt ook gebruik zoals voorgeschreven door uw voedingsadviseur.

Neem niet meer dan 6 capsules in een periode van 4 uur en 9 capsules in een dag en als men gevoelig voor stimulerende middelen,  men kan niet slapen binnen 4 uur.

Voor de beste resultaten combineer suppletie van Supashape`s Thermo Lean met Carnitine Lean Supashape`s en een oefenprogramma en caloriearm dieet dat is laag in vet en suikers.

Drink minimaal 2-3 liter per dag.

Lees het hele etiket voor gebruik en volg de instructies.

Andere ingrediënten: Gefractioneerde Palmolie, Cupressus sempervirens etherische olie, Glycerolmonostearaat, Siliciumdioxide.