Aanbieding!
BCAA-Poeder-250g

BCAA Powder 250g

€22.50 €19.50

– Snelle opname
– Minimaliseerd spierafbraak
– Maximale eiwitsynthese

Wissen
SKU: Niet beschikbaar.

BCAA Powder

BCAA is een formule met een super anabole, vertakte aminozuren complex met een ideale combinatie van L-Leucine (3 g), L-Valine (1 gram) en L-Isoleucine (1 gram) .

Terwijl BCAA waardevolle anti-katabole ondersteuning biedt door te helpen van het verminderen van spierafbraak tijdens de training en / of tijdens het dieet, evenals de ondersteuning van energie en zelfs vet verlies. Het grote voordeel van BCAA’s voor sporters is vetverlies maar het vermogen geeft om spiergroei te ondersteunen.

Van de drie, is L-leucine beschouwd als de meest waardevolle in dit verband als gevolg van haar vermogen om de biochemisch proces dat de opname van eiwitsynthese te stimuleren en dus spiergroei te activeren. Uit onderzoek blijkt dat het toevoegen van extra leucine aan de post-workout eiwit en koolhydraten dranken aanzienlijk kan verhogen de eiwitsynthese te stimuleren van de eiwitten en koolhydraten alleen.

BCAA formule is geladen met de eiwitsynthese dat stimuleert de L-Leucine en biedt een ideale combinatie van BCAA’s om niet alleen te verminderen spierafbraak, maar belangrijker is brandstof spierontwikkeling en het verhogen van vetvrije massa.

Tip – Om de BCAA’s anabole / anti-katabole eigenschappen te maximaliseren, overweeg dan het toevoegen van SSN’s gemicroniseerde Creatine toe te voegen om je post-workout te verhogen van uw dagelijkse inname van eiwitten door middel van een aanvulling met een hoge kwaliteit pure eiwit supplement zoals SSN Whey Proteïne of 100% Whey Protein 

Hoeveelheid

250 gram

Smaak

Naturel, Orange

AANBEVOLEN GEBRUIK

Neem 1 portie van 6 gram 1-3 maal daags. Voor optimaal gebruik overwegen om pre-workout, en / of onmiddellijk na de training met een spieropbouw product te mengen zoals SSN Anabole Muscle Builder . U kunt ook gebruik maken van de aanbevelingen van uw voedingsadviseur.

Waarschuwingen: Vraag advies aan een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor gebruik als u een reeds bestaande medische conditie. Niet te worden genomen door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en kinderen. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als ongewenste bijwerkingen optreden. Buiten het bereik van kinderen!

INGREDIËNTEN

Selecteer smaak aan te vullen feiten en ingrediënten bekijken.

  • Orange
  • Pink Lemonade

 

SSN BCAA 3: 1: 1 Supplement Facts

Andere ingrediënten: appelzuur, citroenzuur, Flavour, Sucralose, Kleur (E104, E110).

Allergenen: Geen.
Dit product wordt gemaakt van ei, zuivel, soja, tarwe (gluten)