Aanbieding!
Thermo-Build-200capsules

Thermo Build 200 caps

€29.50 €27.50

– Meer spiermassa

– Vetverbrander

– Meer energie

Thermo Build

Thermo Build is een droge spiermassa stimulerende, vetverbrander thermogeen , waardoor het een ondersteuning is om vet te verlagen, meer energie zal geven en leiden tot meer spiergroei.

Thermo Build wordt aangedreven door gepatenteerde anabole activerende en thermogenese stimulerende complexen, die Creatine Ethyl Ester, Alpha Liponzuur, Chroompicolinaat, Vanadyl sulfaat, L-Tyrosine, Synephrine, cafeïne, Bioperine, Groene Thee en Grapefruit extracten bevatten.Deze belangrijke ingrediënten zijn synergetisch complexen om een ​​anabole en thermogene respons te geven waardoor uw lichaam stimuleert om vet te metaboliseren en het energieniveau te stimuleren en tegelijkertijd ter ondersteuning van de spiermassa en kracht te verhogen.

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “Thermo Build 200 caps”

DOSERING

Als een voedingssupplement, neem 4 capsules met een glas water 2 keer per dag. Neem een ​​portie ongeveer 30 tot 60 minuten voor de training en de andere portie ongeveer 30 tot 60 minuten voor het ontbijt of lunch.

Neem niet meer dan 4 capsules in een periode van 4 uur en 12 capsules in een dag omdat het een stimuleert supplement is,  4 uur voordat u gaat slapen niet innemen van dit supplement.

Voor de beste resultaten combineer Thermo Build met een training en een caloriearm, eiwitrijk dieet dat laag in vet en eenvoudige of geraffineerde suikers. Drink minimaal 2 en een half tot 3 liter vocht per dag. Lees het hele etiket voor gebruik en volg de instructies.

Waarschuwingen: Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Advies inwinnen van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor het gebruik als u een reeds bestaande medische klachten heeft. Niet gebruiken als u zwanger bent of vrouwen die borstvoeding geven, of een hoge bloeddruk heeft, hart-en vaatziekten, nierziekten, hyperthyreoïdie, psychiatrische ziekte, lijden aan migraine, astma, of het nemen van astmamedicatie. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als ongewenste bijwerkingen optreden. Buiten het bereik van kinderen!

INGREDIËNTEN

SSN Thermo Build Supplement Facts

Andere ingrediënten: Gelatine (Halal en Kosher gecertificeerd), microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.