Aanbieding!
X-Series-Performance-909-gr

X Series Performance

€27.50 €24.50

– Hoogwaardig eiwit

– Spiermassa

– Optimaal herstel

Wissen

Whey Proteïne

SSN’s X-serie ‘Whey Proteïne is een wei-eiwit, dat is ontwikkeld voor bodybuilders/ krachtsporters/ crossfitters en duursporters om het herstel te ondersteunen en bevorderen van een post training (na de training) “anabole drive” voor een betere retentie van stikstof. Verbeterde eiwitsynthese en een optimaal spierherstel en spieropbouw geven.

BCAA’s zijn essentiële aminozuren die invloed hebben op de spierweefsels en bieden anti-katabole ondersteuning, door het verminderen van de hoeveelheid van de eiwitafbraak tijdens het sporten, maar ook helpen bij na de training herstel.

Glutamine dient als brandstof voor het immuunsysteem, biedt anti-katabole ondersteuning en is belangrijk voor het maximaliseren eiwitsynthese die de sleutel tot herstel en spiergroei.

Bij een hoge intensiteit van trainen zijn de spieren uitput. Een dagelijkse shake met wei-eiwit is daarom een ​​effectieve strategie, die spierweefsel herstelt en ondersteunt na de training om meer spiermassa te behouden.

Hoeveelheid

1.8 kg, 909 gram

Smaak

Chocolade, Vanillie

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “X Series Performance”

Aanbevolen gebruik

Als een voedingssupplement, voeg 3 maatscheppen ca. 30 gram met 250 ml – 300 ml  water of vetvrije melk (hoeveelheid vloeistof toegevoegd kan worden aangepast aan de gewenste smaak intensiteit te voldoen)  SSN Whey Proteïne is instant poeder die je gemakkelijk kunt mixen met een lepel. Gebruik 1-2 porties per dag om een waardevol herstel en spiermassa op te bouwen en ter ondersteuning voor de volgende workout.

INGREDIËNTEN

Selecteer smaak aan te vullen feiten en ingrediënten bekijken.

  • Melkchocolade
  • Romige Vanille

SSN Whey Proteïne Melkchocolade Supplement Facts

Ingrediënten: Ultra-gefilterde wei-eiwitconcentraat (met daarin de volgende wei micro-fracties: β-lactoglobuline, α-lactalbumine, albumine, immunoglobulinen, glycomacropeptiden, kleine peptiden / peptonen en cellulaire groeifactoren), Prestatie Whey herstel en spieropbouw Amino Acid Complex (bestaande uit: Creatine, L-Glycine, Taurine, L-Glutamine, L-Leucine, L-Valine en L-Isoleucine), cacaopoeder, Fat Free Dairy Solids, Flavours, soja lecithine, Stabilisator (gemodificeerd zetmeel), Zout , Sucralose.

Allergenen: . Koemelk, soja
wordt dit product geproduceerd in een faciliteit die eieren, zuivel, soja, tarwe (gluten) en moeren gebruikt.

Aanbevolen gebruik

Als een voedingssupplement, voeg 3 maatscheppen (ca. 30 g.) Tot 250 ml – 300 ml koud water of vetvrije melk (hoeveelheid vloeistof toegevoegd kan worden aangepast aan de gewenste smaak intensiteit te voldoen) en roer, schudden of mengen. SSN Whey Proteïne is instantised zodat u het gemakkelijk kunt mixen met een lepel. Gebruik 1-2 porties per dag om waardevolle herstel en spiermassa opbouwen nutritionele ondersteuning bieden. Presenteren grootte en het aantal dagelijkse porties kan worden aangepast aan individuele eisen te voldoen. Als alternatief gebruiken zoals voorgeschreven door uw fitness adviseur.