Aanbieding!
Spieren-Vitamine-Pack

Muscle Vitamin 30 Packs

5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling
€29.95 €27.50

– Perfect herstel

– Optimale spieropbouw

– Gezonde botten en gewichten

Muscle Vitamin Packs

Muscle vitamine Packs zijn vitaminen die je helpen om de voedingsstoffen perfect op te nemen, om de trainingen te stimuleren om er nog meer uit te halen. Intensieve trainingen hebben extra ondersteuning nodig van vitaminen om te herstellen.

Dagelijkse Muscle vitamine Packs zullen helpen voor een perfect herstel en optimale spieropbouw effecten geven van al de inspanningen na elke training.

Met beta-alanine voor meer spierkracht en heeft het vermogen om  spiervermoeidheid tegen te gaan, het stimuleert de groei van de spiermassa.

Inclusief een krachtige anabole en anti-oxidant, spier performance support complex, dat het lichaam van de anabole drive ondersteunt en tegelijkertijd de bescherming van het lichaam van inspanning veroorzaakte, cel schadelijke vrije radicalen.

Bevat Omega 3 en 6 essentiële vetzuren, die cruciaal voor een optimale vetstofwisseling, insulinegevoeligheid en spierweefsel anabolisme zijn.

Muscle vitamine Packs ondersteuning voedingsstoffen zoals glucosamine, chondroïtine, MSM, calcium en andere ondersteunende mineralen die essentieel zijn voor gezonde botten en gewrichten en daardoor helpt het bij beschermen van het skelet tegen de slijtage van hardcore training. Met een hoge dosering van vitamine B-complex zal dit meer energie en brandstof geven om een intensieve trainingen te optimaliseren.

Packs

30

 1. lisaboers94@gmail.com
  5 van 5

  :

  Iedere dag neem ik 1 pack in, voor het eten van mijn ontbijt. Krijg er meer energie van en mijn huid is zichtbaar verbeterd.

  • desireedumpel@gmail.com

   :

   top om te horen lisa.

Een review toevoegen

DOSERING

Neem een ​​Muscle Vitamin Pack dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd. Dit voedingssupplement is om je gezondheid op peil te brengen en spieropbouw te ondersteunen. Sporters in concurrentie voorbereiding moeten overwegen om 2 pakjes per dag te nemen (dat wil zeggen een met ontbijt en een met het avondeten). U kunt ook gebruik maken van de aanbevelingen van uw voedingsadviseur.

INGREDIËNTEN

SSN Muscle vitamine Packs Supplement Facts