Aanbieding!
ZMA-90capsules

ZMA 90 caps

€19.95 €17.50

–  Testosteron opname

– Ideale opname van eiwit

– Energie

Anabolic ZMA

ZMA is een compleet natuurlijk product en wordt vooral door bodybuilders en fanatieke sporters veel gebruikt.

Anabolic ZMA, een wetenschappelijk samengestelde, specifiek geformuleerde mineralen formule. ZMA bevat Zinc Monomethionine Aspartate, Magnesium Aspartate en vitamine B6.

Vitamine B6 – Vitamine B6 draagt bij aan de activiteit van hormonen, in het lichaam. Ook is vitamine B6 goed voor de eiwitstowisseling/productie. Daarnaast levert het ook een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren. Voor sporters is vitamine B6 heel belangrijk, het heeft namelijk een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Zink – Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Daarnaast draagt zink bij tot een normaal metabolisme van macronutriënten, vitamine A en een normaal zuur-basemetabolisme. Ook draagt zink bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Tevens helpt zink bij het opbouwen van (lichaams)eiwit.

Magnesium – Draagt bij tot een normale werking van de spieren, helpt bij de normale eiwitsynthese, is het goed voor het celdelingsproces en bevordert de energiestofwisseling.

BELANGRIJK!

Het product moet niet worden ingenomen met voedsel of supplementen die calium bevatten , omdat het calcium blokkeert voor de absorptie van zink .

Er zijn nog geen reviews.

Be the first to review “ZMA 90 caps”

AANBEVOLEN GEBRUIK

Neem 1-2 capsules per dag met een maaltijd.

Waarschuwingen : Vraag advies aan een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voor gebruik als u een reeds bestaande medische klachten heeft. Niet te worden genomen door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven en kinderen. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als ongewenste bijwerkingen optreden. Buiten bereik van kinderen!

INGREDIËNTEN

SSN MultiVit Supplement Facts