Alles over Pre Workout

Wat is een Pre Workout Booster?

Een Pre Workout Booster is een voedingssupplement met ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om je lichaam optimaal voor te bereiden op de workout die je wilt gaan doen. Dit is een manier om het maximale uit training te halen. De naam Pre Workout zegt het al: een pre workout booster is een booster voor de training zodat je langer/harder/intensiever en het maximale kan trainen!

Welke Pre Workout Boosters is het meest voor je geschikt?

Een Pre Workout booster heeft actieve ingrediënten die zorgen voor het gewenste resultaat. De ingrediënten zoals cafeïne of creatine zorgen voor een maximale resultaat. Welke Pre Workout het beste voor jou werkt kan niemand zeggen? Dat komt omdat iedereen verschillend reageert op bepaalde ingrediënten van Pre Workout Booster. Dit kan je voor je eigen het best beoordelen na gebruik van verschillende Pre Workout Boosters.

DNA Supplementen biedt diverse Pre Workout Boosters aan.

Hoe werken pre-workouts?

Pre  Workout supplementen bevorderen de bloedsomloop (verwijderen je bloedvaten) en voorzien je lichaam van hoeveelheid energie, intensiteit en zetten je mentaal op scherp (door cafeïne en extra creatine). Door gebruik van deze Pre Workouts kan je het uiterste uit je training halen en heb je een goede circulatie/pomp na een training. Resultaat: meer spiermassa!

Een Pre Workout neem je zo’n 30 minuten voor je training en soms ook tijdens je training. Na een langdurig gebruik, kan het zijn dat het lichaam gewend raakt aan de hoeveelheid pre workout die je inneemt. Tijdelijk stoppen werkt goed om je lichaam niet teveel te laten wennen aan de Pre Workout boosters. Wij adviseren om na 6 tot 8 weken te gebruiken, een pauze van 2 a 4 weken in te lassen om je lichaam niet te laten wennen aan Pre Workout. Na een pauze van 2 a 4 weken kan je weer gebruik maken van de Pre Workout.

Voordelen pre-workout

  • Betere foucs
  • Sneller herstel tussen sets door
  • Extra krachttoename
  • Door extra spiermassa bewust goed en gezond eten
  • Grotere pomp in spieren
  • Extra spiergroei/massa

Nadelen Pre Workout

Een nadeel is dat er behoorlijk veel cafeïne in Pre Workout supplementen zit. Train je ‘s avonds laat, dan kan dit leiden tot slaapproblemen.

0
Uw Winkelwagen